Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 43 times 0 Answers
0
خواستم بدونم مدرک پزشکی در ایران در کانادا در چه حدیه ؟ میدونم واسه معادل سازی باید امتحانات مخصوصش رو داد ولی همینجوری بدون امتحان چی ؟ آیا در حد لیسانس هست یا فقط مدرک دیپلممون رو قبول دارن ؟
2021-09-13 02:24:00
Canada
عمومی
#معادل سازی
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#معادل سازی
آیا کسی میدونه برای معادل سازی مدرک دانشگاهی بدون ریز نمرات هم انجام میشه یا نه؟
2021-09-07 22:37:00
#Montreal
[ریز نمرات]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
من از رشته پرستاری انصراف دادم چون بعد از کلی تحقیق متوجه شدم که این رشته برای مهاجرت نیاز به آزمون معادل سازی داره و یه سری شرایط که هم زمان بر هست و هم روند مهاجرت و سخت میکنه،بعد از انصراف از رشته پرستاری الان برای کنکور ریاضی اقدام کردم میخام بدونم کدوم رشته دانشگاهیی زیر مجموعه رشته ریاضی برای مهاجرت تحصیلی عالی هست؟(خودم تا حدودی تحقیق کردم اما نیاز به نظرات بیشتری دارم)
2021-09-28 06:33:00
#Canada
[برای مهاجرت تحصیلی]
عمومی
0
Votes
0
Answers
47
Views
من رشته کارشناسیم شهرسازی بوده از دانشگاه تهران جنوب ارشد طراحی لباس و پارچه میخوام بخونم خواستم بدونم اپلای دانشگاه ازاد و دولتی چه فرقی دارن؟ نحوه اپلای کردنشون چطوریه؟ بورسیه چقدرشو میدن؟ کسی هست که اپلای کرده باشه تو رشته طراحی لباس و پارچه؟ و یا اطلاعاتی دارین؟
2021-09-02 06:48:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
سلام و وقت همگی به خیر میخواستم بدونم کسی اینجا اطلاع داره که برای بچه دبستانی که مدرسه دولتی میره و ویزیتور رکورد داره همراه والدینش که ورک پرمیت دارند ، میشه ویزای اینساید درخواست داد یا حتما اول باید استادی پرمیت بگیره؟
2024-01-30 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
9
Views
سلام دوستان کسی میدونه دقیقا توی قسمت Purpose of Travel چی باید آپلود کنم ؟و برای Proof of Relationship به جز ترجمه ی شناسنامه ی پدر و مادر چه مدرک دیگه ای نیاز هست؟
2023-10-19 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
6
Views
?ی که دربارهی تحصیل در رشتهی پزشکی در کانادا پرسیده بودید، یک خبر خوب براتون دارم یک ویدئوی خیلی خوب با جزییات دقیق در کانال YouTube قرار داده شده. در این ویدئو بشارتی با سه تا از دانشجویان پزشکی از سه دانشگاه مختلف گفتگو کردند ۱- درسا کرد، دانشجوی پزشکی دانشگاه وسترن ۲- نوشین روفیگری، دانشجوی پزشکی دانشگاه لاوال ۳- کاوه معزی، دانشجوی پزشکی دانشگاه مکگیل با سپاس فراوان از این ????
2021-09-14 16:37:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
همسرم در ایران در خصوص حمایت از حیوانات فعالیت داره با توجه به شرایط بسیار اسفناک سگهای بی سرپرست در ایران آیا میتونید گروه یا افرادی رو به ما معرفی کنید تا امکان اینکه برای واگذاری این زبان بسته ها در کانادا،امریکا یا اروپا اقدام کنیم فراهم بشه ؟اگر کمک کنید تا بتونیم حتی یک سگ رو نجات بدیم لطف بزرگی کردید ??
2021-09-05 16:30:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
درمورد رانندگی با گواهینامه ایران در کانادا چه کاری باید انجام داد ممنون راهنمایی بفرمایید
2021-10-02 22:47:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
زندگی در کانادا در قیاس با ایران چطوره از منظرهای مادی و معنوی و فرهنگی حقوق بشری اونایی که لطفا چندین سال تجربه دارن بگن تشکر از شما ??
2021-09-25 04:25:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
صرافی خوب با نرخ تبدیل مناسب ار دلار آمریکا به کانادا در مونتریال کجارو پیشنهاد میکنید؟
2021-09-03 10:20:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal